PERHATIAN

KAMI MENGALU-ALUKAN KEDATANGAN ANDA KE PULAU LAGENDA MAHSURI LANGKAWI

INFO KEPADA PENGUNJUNG BLOG

User Rating : 7.7

MAKLUMAT UNTUK TEMPAHAN / PERTANYAAN
SILA SCROLL SEHINGGA KE BAWAH UNTUK MENGISI BORANG TEMPAHAN ATAUPUN PERTANYAAN. BORANG YANG DIISI MASIH DIANGGAP SEBAGAI PERTANYAAN SEHINGGALAH PIHAK KAMI MENGHUBUNGI ANDA UNTUK PENGESAHAN.

INFO TEN STREET MOTEL DAN KHIDMAT PERCUMA
TEN STREET MOTEL menyediakan Internet Wi-Fi secara percuma, dan pelanggan yang menempah untuk penginapan yang melebihi 3 hari akan diberi layanan pengangkutan percuma sama ada dari Jetty Point ke motel penginapan atau pun dari Lapangan Terbang Antarabangsa Langkawi ke motel penginapan pada hari ketibaan dan balik sahaja. Jika anda memerlukan pengangkutan sekiranya penginapan kurang daripada 3 hari, pihak kami akan kenakan caj sebanyak RM 30.00 dari airport ke motel di Kuah.

PERHATIAN :
Adalah dimaklumkan juga di sini jika kunjungan anda ke Pulau Langkawi jatuh pada hari Jumaat, kemungkinan hasrat anda untuk membeli belah tidak terlaksana kerana kebanyakan kedai dan Kompleks Idaman Suri ditutup pada hari berkenaan. Pilihlah hari yang bersesuaian dengan cuti anda. Harap maklum.TEN STREET MOTEL , PUSAT BANDAR KUAH , LANGKAWI
Motel ini mempunyai bilik-bilik yang selesa untuk orang perseorangan dan juga keluarga dengan harga yang berpatutan dan sudah tentunya ekonomi. Lokasi motel ini betul-betul di tengah pusat bandar Kuah dan berdekatan sangat dengan kawasan membeli-belah.


Untuk memudahkan anda mencari lokasi kami, dimaklumkan bahawa kedudukan Ten Street Motel terletak di tengah-tengah laluan antara Public Bank Bhd. dan Maybank.


MASA BERURUSANHARGA BILIK

BOLEH RUJUK AGODA.COM
atau terus menelefon MR. Goh
012-4864999 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

SUASANA BILIK TEN STREET MOTELFAMILY ROOMSTANDARD TWIN


STANDARD QUEENBOOKING / TEMPAHAN

Tempahan melalui blog ini mengutamakan  warganegara Malaysia yang tidak mempunyai kemudahan Visa Card, Master Card, JCB, American Express dan Pay Pal.

PENTING

* Anda juga boleh mengirimkan email kepada

TEN STREET MOTEL  UNTUK
MENGESAHKAN TEMPAHAN ANDA SUDAH DITERIMA ATAUPUN TIDAK.

Email : gohkokchong@gmail.com

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan, 
Sila hubungi MR. GOH KOK CHONG ( Contact No :  012 4864999 )


HARGA SEMASA TAMBANG FERI

DARI KUALA PERLIS 
RM 18.00 (Dewasa)
RM 15.00 (Kanak-Kanak)
(1 jam perjalanan)

DARI KUALA KEDAH
RM 23.00 (Dewasa)
RM 18.00 (Kanak-Kanak)
(1 jam 15 minit perjalanan)

HARGA SEMASA CABLE CAR / SKY CAB

RAKYAT MALAYSIA YANG ADA MY KAD
RM 15.00 (Dewasa)
RM 10.00 (Kanak-Kanak)

RAKYAT ASING / FOREIGNER
RM 30.00 (Dewasa)
RM 20.00 (Kanak-Kanak)

JADUAL OPERASI SKY CAB


DayTime
Monday - Thursday10:00AM - 07:00PM
Wednesday12:00PM - 07:00PM
Friday - Sunday, Public & School Holiday09:30AM - 07:00PM


PERSEKITARAN TEN STREET MOTEL


- Kemudahan BANK seperti Public Bank di sebelah kanan, MAYBANK di sebelah kiri, CIMB BANK di belakang, RHB Bank dan AGRO BANK di hadapan, AMBANK dan BANK ISLAM di laluan sebelah kanan.

- Pekan UPTOWN pada waktu malam betul-betul di hadapan TEN STREET MOTEL bermula pada jam 6:00 ptg - 12:30 malam.

- Pusat membeli belah yang bertaburan di sekitar motel memudahkan anda bershopping, di antaranya ialah Haji Ismail Group, Kedai Kamera, Kedai Komputer, Kedai pinggan mangkuk, kedai coklat, Kedai pakaian sukan (Al Ikhsan) dan banyak lagi.

- Berdekatan dengan PEKAN RABU, iaitu kawasan membeli belah yang baru dibuka dengan hanya berjalan kaki sahaja. Terdapat gerai-gerai makan dengan pemandangan laut dan tiupan angin yang menyegarkan.

- Ten Street Motel terletak hanya 100 meter dari laut meskipun ia di dalam pusat bandar. Pemandangan yang cukup cantik dengan pulau-pulau yang jelas kelihatan terutama ketika matahari terbenam.

- Kemudahan Klinik di belakang motel jika ada kecemasan.

- Tidak jauh dengan kedai Produk GAMAT Langkawi.

- Mudah untuk mendapatkan tiket ferri dan kereta sewa yang hanya mengambil masa 2- 3 minit sahaja ke kawasan terminal ferri.

-  Tempat letak kereta yang mudah di hadapan motel.

-  Gerai makan yang paling ramai dikunjungi kerana ia cepat, sedap, simple dan murah ialah RESTORAN HAJI PAK YA NASI AYAM. Restoran ini merupakan sebuah Restoran Nasi Ayam yang cukup terkenal di Langkawi. Jangan lupa untuk singgah makan di sini .

-  Semua pergerakan anda menjadi mudah di Ten Street Motel kerana anda hanya perlu berjalan kaki sahaja untuk membeli belah.   

MALAYSIA AIRLINES

AIRASIA AIRLINES

FIREFLY AIRLINES

PERTANYAAN TEMPAHAN

Sila isikan maklumat di bawah untuk sebarang pertanyaan jika anda bercadang untuk menginap di Ten Street Motel sekiranya talian kami tidak dapat dihubungi. Kami akan menghubungi anda semula untuk menjawab pertanyaan berkaitan tempahan anda. Kami
akan memahami bahawa maklumat yang diberikan tidak bermakna anda sudah bersetuju
untuk menginap di sini.
Terima kasih.

INQUIRY FORM

Powered by 123ContactForm | Report abuse